Termeni si Conditii Mystery Rooms Escape Bucuresti

 

Acest document, prin continutul sau, pune la dispozitia  clientilor termenii si conditiile de participare la jocurile Mystery Rooms Escape Bucuresti. Pentru a putea participa la jocurile Mystery Rooms Escape Bucuresti este necesar acceptul explicit si nerevocat al prezentelor termene si conditii.

1.             Pentru a participa la un joc Mystery Rooms Escape Bucuresti este necesara rezervarea ferma a unui interval de joc disponibil, la data, ora si camera aleasa. Pentru inregistrarea unei rezervari sunt necesare: numele persoanei de contact, o adresa de email valida si un numar de telefon de contact valid. Aceste informatii sunt necesare si folosite pentru confirmarea rezervarii, comunicarea detaliilor legate de rezervare, informari reciproce privind eventuale modificari, orice comunicari necesar a fi desfasurate intre organizatorii jocurilor si participanti pentru buna organizare si desfasurare a jocurilor, iar ulterior desfasurarii jocului/jocurilor rezervate pentru trimiterea eventualelor poze facute participantilor si/sau a documetelor fiscale corespunzatoare jocurilor desfasurate, eventuale sondaje privind calitatea serviciilor oferite sau oferte ulterioare. Dupa ce se finalizeaza corespondenta legata de jocul desfasurat, puteti opta pentru stergerea datelor dumneavoastra personale ( nume, numar de telefon si adresa de e-mail) solicitandu-ne aceasta la adresa: mystery@roomsescape.ro.

2.             Jocurile Mystery Rooms Escape se bazeaza pe inteligenta si intuitie, pe deductie logica si rationala, nu necesita abilitati sau cunostinte speciale. Utilizarea fortei, a unor cascadorii sau a oricaror metode violente este strict interzisa. Solutiile puzzle-urilor si codurilor nu implica alterarea mobilierului, a instalatiilor de incalzire, de iluminare sau de supraveghere.

3.             Conceperea scenariilor corespunzatoare jocurilor Mystery Rooms Escape Bucuresti a fost realizata cu respectarea tuturor masurilor de precautie necesare pentru participanti. Scenariile nu contin in nici un fel elemente sau obiecte daunatoare pentru participanti. Participantii isi asuma in intregime responsabilitatea pentru orice actiune voluntara sau involuntara provocatoare de suferinte fizice sau psihice.

4.             Daunele sau deteriorarile produse obiectelor din camera sau camerei in sine pe timpul jocului sunt responsabilitatea participantilor la joc. In cazul daunelor, participantii ce le-au provocat accepta responsabilitatea suportarii pe loc a costului de reparatie sau inlocuire, precum si contravaloarea eventualelor jocuri viitoare ce nu se vor mai putea desfasura pana nu se finalizeaza reparatia sau inlocuirea obiectelor respective.

5.             Nu este permisa dezlipirea benzilor autocolante. Mesaje precum “Do not touch”, “Do not move”, “No smoking” etc sunt pentru protectia dumneavoastra si pentru buna desfasurare a jocului.

6.             La joc pot participa echipe de 2 până la 5/6/7/10, respectiv 12 membri, in functie de camera aleasa . Copiii cu varste pana la 14 ani trebuie insotiti obligatoriu de minim doi adulti. Minorii cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani trebuie sa prezinte, in scris, consimtamantul parintelui in vederea participarii la eveniment sau sa fie insotiti de un adult. În caz de nerespectare a acestor reguli, organizatorii își rezervă dreptul de a întrerupe jocul fără rambursarea contravalorii acestuia.

7.             Nu este permis accesul la jocurile escape room sub influența băuturilor alcoolice sau a stupefiantelor. În astfel de cazuri organizatorii își rezervă dreptul de a anula sau întrerupe imediat jocul fără rambursarea contravalorii acestuia. De asemenea nu este permis accesul cu băuturi alcoolice sau stupefiante în incinta Mystery Rooms Escape Bucuresti iar fumatul este strict interzis în incinta.

8.             Participanții la escape room înțeleg și acceptă faptul că pe durata jocului, ușa camerei în care se vor afla va fi incuiată. In functie de categoria aleasa (cu sau fara indicii) si camera aleasa, usa se va deschide si jocul va inceta in maxim 60 de minute sau 90 minute la jocurile Journey, Legacy, Enygma si Playgroung si rescpectiv in maxim 80 sau 100 de minute la Conspiracy si Blue Cave, indiferent daca a fost gasita sau nu solutia iesirii din camera. În situații excepționale cauzate de probleme de sănătate sau de siguranță a participanților, organizatorii vor deschide de urgență ușa.

9.             Participanții la escape room înțeleg și acceptă faptul că derularea jocului este urmarita de catre organizatori cu ajutorul camerelor de supraveghere. Supravegherea video si audio a participantilor este necesara si folosita exclusiv pentru buna derulare a jocului si pentru interventia rapida in situatii exceptionale.

10.             Persoanele cu o stare de sanatate ce ar putea fi afectata negativ de petrecerea unui timp de 60 pana la 100 de minute intr-un spatiu inchis sunt sfatuite sa nu participe la joc. Organizatorii Mystery Rooms Escape nu își asumă raspunderea pentru participarea la joc a persoanelor respective.

11.         Înregistrarea video sau fotografierea camerelor, a jocurilor Mystery Rooms sau a obiectelor din cameră este interzisă. În caz de nerespectare a acestor reguli, jocul va fi întrerupt imediat de către organizatori fără rambursarea contravalorii acestuia.

12.         Rezervările se pot face atât telefonic cât și online. În ambele cazuri, rezervarea se va confirma printr-un e-mail care conține informațiile legate de aceasta. În cazul în care nu ați primit e-mail de confirmare, vă rugăm să ne contactați telefonic la 0726 978 379 sau prin e-mail la mystery@roomsescape.ro. Pentru anularea sau modificarea rezervării, participanții trebuie să contacteze echipa telefonic sau prin e-mail cu cel putin 4 ore înainte de rezervare.

Este posibil ca in anumite situatii sa fie nevoie sa achitati un avans pentru rezervarea/rezervarile dvs. Avansul poate fi achitat fie prin transfer bancar, fie cash sau card la locatie. In cazul in care rezervarile nu sunt onorate conform termenilor discutati si agreati de ambele parti, avansul nu este returnabil. 

13.         Este recomandat sa ajungeti la locatia Mystery Rooms Escape Bucuresti cu cel putin 15 minute inainte de ora rezervarii, pentru a participa la instructajul privind modul de desfasurare a jocului si regulile de conduita. In cazul in care veti intarzia, veti fi instruiti din timpul orar rezervat pentru intrarea in camera unde se va desfasura jocul. Participarea la joc este permisa doar dupa ce toti participantii au asistat la instructaj.

14.         Bunurile personale, pe care le aveti asupra dumneavoastra, precum: telefoane mobile, chei, genti, ghiozdane, carti, instrumente de scris, laptop-uri, aparate de inregistrare audio sau video, alimente sau bauturi, vor fi lasate in vestiarele cu lacat special amenajate pentru participanti.

 

În caz de nerespectare a prezentelor termene si conditii, ori a regulilor de conduita explicate in cadrul instructajului, organizatorii Mystery Rooms Escape Bucuresti își rezervă dreptul ca in functie de situatie: sa nu permita accesul in camere, sa întrerupa jocul fără rambursarea contravalorii acestuia, ori sa inceapa demersurile legale necesare.

Deteriorarea obiectelor din camera atrage plata contravalorii jocurilor rezervate in ziua respectiva pentru camera respectiva, jocuri ce nu se vor putea desfasura din acest motiv. Aboneaza-te la Newsletter si noutatile Rooms Escape nu vor fi un mister!

Testimoniale Mystery Rooms Escape

Austin Teller

Secret blew my mind. It is challenging and yet the answers are right in front of you, rational and yet requires imagination. Simply amazing!

Vlad Alexandru

Heist este o super camera. Design-ul camerei este superb, jocul este super challenging, iar povestea te rpinde. Chiar m-am simtit precum un hot veritabil.

Mihai G

Played the Secret room and found it oh so captivating! Very well thought out, a bit different, quite entertaining. Left smiling!

Andrei L

We tried the heist room and it was different in style than most other rooms we went to. It confused us a little, but in a good way. It wasn't so predictable. The setup was really nice and you could see the effort they put in to make you believe the story.

Iuli#

Heist am jucat. Mi-a placut. Mai jucasem la voi enigma si Legacy

Bogdan M

Great location and very friendly staff. The game is so intense and the decorations and background music transport the players into another universe for an hour. We only played the "Secret" room which was awesome, but i am sure the other scenarios are wonderful and challenging as well. I totally recommend this and i'd go back any time.

Alexia S

Inainte sa joc la Mystery Rooms mai jucasem o singura camera pe care nu am sa o numesc, care pe mine nu m-a prins desi prietenilor le-a placut. Cand prietenii mei mi-au propus sa mergem din nou la escape, la o camera de la voi am fost putin reticenta. Venisem cu jumatate de chef, dar totul s-a schimbat incet incet dupa ce am intrat in locatie la Popa Nan. Angajatii ne-au intampinat minunat. Locatia mi-a placut. Am avut surpriza ca ma prinde atmosfera iar apoi ca ma bucur de joc. Asa ca dupa ce am reusit (oarecum :)) ) jaful am vrut sa descoperim si Secretul. Camerele Heist si Secret mi-au schimbat complet perspectiva pe care o aveam despre escape room-uri in general si ii multumesc mintii sau mintilor minunate (si ciudate, no offense!!) care a creat aceste jocuri.

Maria

Frumoasa locatia, exceptionale jocurile, le-am jucat pe ambele azi. Va voi vizita in curand si la Cismigiu

Grupul de evadati veseli

Am zis sa va vizitam si aici dupa ce cam terminasem camerele din vechea locatie. Wow! Voi nu va mai opriti?!?

Mihai P

Am fost la Secret cu 5 colegi. Ce mi-a placut? Muzica, jocul, camera, puzzles, povestea (pe care l-a inceput nu am inteles-o prea bine :), dar pe urma s-a legat frumos)

Costin

Acum am jucat Heist in noul vostru escape room din Bucuresti, cu aceeasi prieteni cu care am jucat mai de mult Enygma in locatia de langa Cismigiu. Super fun. Mai venim

Monica

Mi-a placut locatia de cum am intrat, iar jocul pur si simplu m-a fermecat. Nu mai jucasem escape room pana acum, a fost o experienta foarte frumoasa, multumim