Contact Escape Room Bucuresti


 

In noua noastra locatie din Str. Popa Nan 13 te asteptam cu misterele camerelor: Secret, Maniac, 7Locks, Garden si Heist!
In locatia de langa Cismigiu te asteapta provocarileEnygmaConspiracyJourneyBlueCave
Legacy si Playground!

Cum ajungi la noi, langa Foisorul de Foc:

Urmezi instructiunile din harta alaturata, sau dai un mic click aici si o prima provocare este sa gasesti o casa misterioasa pe Str. Popa Nan la nr. 13. Investighezi zona si vei gasi la interfon un semn reprezentativ. Lasi grijile la usa si suni curajos. Voia buna si distractia trebuie sa intre cu tine si fii hotarat sa pasesti in lumea enigmelor. Noi te asteptam voiosi, te vom initia in mister si te vom incuia. De aici restul va depinde de abilitatile tale si a prietenilor tai!

Daca vii cu mașina, de la Universitate intri pe Pache Protopopescu, intre Foisorul de Foc si liceul Mihai Viteazul este rond si veti intra pe Strada Popa Nan unde ajungeti la destinatie in 20 de secunde.

Daca vii cu metroul, coboară la Piata Iancului iar dupa aprox 10 minute pe Pache Protopopescu faceti stanga pe Str. Popa Nan si ajungeti rapid la nr. 13.

Daca vii cu RATB-ul ne gasiti la 1-5 minute distanta de statiile numeroaselor RATB-uri: 14, 55, 69, 70, 79, 85, 86, 90, 135, 311, N102.

Suntem usor de contactat: 

e-mail: mystery@roomsescape.ro

Facebook: www.facebook.com/Mysteryroomsescape

Telefon: 072 MYSTERY (0726 978 379) sau 0739 886 555

Colaborari, teambuilding, evenimente: 0731 ESCAPE (0731 372 273)

Adresa: Str. Popa Nan, Nr. 13, sector 2 sau Bdul. Schitu Magureanu nr. 45, sector 1 Bucuresti

Program: Luni - Duminica 11:00 - 21:30

Pentru Mystery Rooms Escape din Bdul. Schitu Magureanu 45 mai multe detalii aici

Pentru Escape games Brasov gasesti detalii pe liveroomescape.ro

 


Aboneaza-te la Newsletter si noutatile Rooms Escape nu vor fi un mister!

Testimoniale Mystery Rooms Escape

Austin Teller

Secret blew my mind. It is challenging and yet the answers are right in front of you, rational and yet requires imagination. Simply amazing!

Vlad Alexandru

Heist este o super camera. Design-ul camerei este superb, jocul este super challenging, iar povestea te rpinde. Chiar m-am simtit precum un hot veritabil.

Mihai G

Played the Secret room and found it oh so captivating! Very well thought out, a bit different, quite entertaining. Left smiling!

Andrei L

We tried the heist room and it was different in style than most other rooms we went to. It confused us a little, but in a good way. It wasn't so predictable. The setup was really nice and you could see the effort they put in to make you believe the story.

Iuli#

Heist am jucat. Mi-a placut. Mai jucasem la voi enigma si Legacy

Bogdan M

Great location and very friendly staff. The game is so intense and the decorations and background music transport the players into another universe for an hour. We only played the "Secret" room which was awesome, but i am sure the other scenarios are wonderful and challenging as well. I totally recommend this and i'd go back any time.

Alexia S

Inainte sa joc la Mystery Rooms mai jucasem o singura camera pe care nu am sa o numesc, care pe mine nu m-a prins desi prietenilor le-a placut. Cand prietenii mei mi-au propus sa mergem din nou la escape, la o camera de la voi am fost putin reticenta. Venisem cu jumatate de chef, dar totul s-a schimbat incet incet dupa ce am intrat in locatie la Popa Nan. Angajatii ne-au intampinat minunat. Locatia mi-a placut. Am avut surpriza ca ma prinde atmosfera iar apoi ca ma bucur de joc. Asa ca dupa ce am reusit (oarecum :)) ) jaful am vrut sa descoperim si Secretul. Camerele Heist si Secret mi-au schimbat complet perspectiva pe care o aveam despre escape room-uri in general si ii multumesc mintii sau mintilor minunate (si ciudate, no offense!!) care a creat aceste jocuri.

Maria

Frumoasa locatia, exceptionale jocurile, le-am jucat pe ambele azi. Va voi vizita in curand si la Cismigiu

Grupul de evadati veseli

Am zis sa va vizitam si aici dupa ce cam terminasem camerele din vechea locatie. Wow! Voi nu va mai opriti?!?

Mihai P

Am fost la Secret cu 5 colegi. Ce mi-a placut? Muzica, jocul, camera, puzzles, povestea (pe care l-a inceput nu am inteles-o prea bine :), dar pe urma s-a legat frumos)

Costin

Acum am jucat Heist in noul vostru escape room din Bucuresti, cu aceeasi prieteni cu care am jucat mai de mult Enygma in locatia de langa Cismigiu. Super fun. Mai venim

Monica

Mi-a placut locatia de cum am intrat, iar jocul pur si simplu m-a fermecat. Nu mai jucasem escape room pana acum, a fost o experienta foarte frumoasa, multumim