Preturi Mystery Rooms Escape BucurestiI. In locatia noastra din Str. Popa Nan, nr. 13 te asteapta sa dezlegi misterele Heist, Secret si Maniac fiecare cu capacitate intre 2 si 5/6 jucatori, precum si 7Locks, o minune de basm cu 5 capitole unde pot juca simultan pana la 20 de participanti .
Cat timp vremea este frumoasa, tot aici gasesti singurul joc escape room in aer liber, Garden, cu o capacitate de pana la 14 jucatori. 

Avem mai multe variante de joc din care poti alege:

   1. Varianta de joc standard cu indicii cu tarif fix pe persoana, tarif ce depinde de numarul de persoane participante. 
Timp de rezolvare: 60 de minute Heist, Secret, Maniac, 80 de minute Garden, 7Locks

Nr. de jucatori Tarif/jucator Heist, Secret,
Maniac, Brainiac
Tarif/jucator
7 Locks
Tarif/jucator
Garden
7-14/20 jucatori na 75 Ron 80 Ron
5-6 jucatori 65 Ron 75 Ron 80 Ron
4 jucatori 75 Ron 75 Ron 80 Ron
3 jucatori 75 Ron 75 Ron 80 Ron
2 jucatori 75 Ron NA NA

In aceasta varianta ai acces la un numar limitat de indicii suplimentare, ce sunt oferite de personalul Mystery Rooms. Este alegerea grupului cand si daca au nevoie de ajutor. Scopul principal este distractia iar preferabila este satisfactia evadarii intr-un timp cat mai bun cu ajutor minim din partea noastra. Doar ca nu este asa usor 

 


   2. Varianta de joc fara indicii are tarif fix de 1 RON/minut/persoana, tariful total este variabil in functie de timpul necesar pentru evadare. La aceasta varianta pot participa grupuri de minim 3 persoane. 
Timp de rezolvare: 75 de minute 

Timp finalizare Probabilitate orientativa Tarif / jucator
30 minute 5% 30 x 1 = 30 Ron
45 minute 30% 45 x 1 = 45 Ron
60 minute 55% 60 x 1 = 60 Ron
75 minute 10% 75 x 1 = 75 Ron

  In aceasta varianta de joc nu beneficiati de posibilitatea de a apela gratuit la indicii suplimentare. Daca veti cere ajutor pe parcurs, acesta va costa timp, 5 sau 10 minute. 

De ex: un grup de 3 jucatori reuseste sa evadeze dupa 51 de minute. Acestia au cerut un ajutor pe parcurs, cu o penalizare de 5 minute. Tariful pe persoana va fi: (51+5) minute x 1 RON/minut = 56 RON/jucator.

 

II. In locatia de langa Cismigiu va asteptam in cel mai mare escape room din Romania de la infiintarea din 2014 si pana in prezent, cu provocarile: JourneyEnygmaLegacyPlaygroundConspiracy si BlueCave unde acomodam un numar de 47-51 persoane. 

Mai multe informatii despre cealalta locatie escape room din Bucuresti, din Bd. Schitu Magureanu, Nr. 45 gasiti aici.

Indiferent din cate persoane este format grupul tau si ce preferinte are, vom gasi impreuna solutia cea mai buna la Mystery Rooms Escape Bucuresti!Aboneaza-te la Newsletter si noutatile Rooms Escape nu vor fi un mister!

Testimoniale Mystery Rooms Escape

Austin Teller

Secret blew my mind. It is challenging and yet the answers are right in front of you, rational and yet requires imagination. Simply amazing!

Vlad Alexandru

Heist este o super camera. Design-ul camerei este superb, jocul este super challenging, iar povestea te rpinde. Chiar m-am simtit precum un hot veritabil.

Mihai G

Played the Secret room and found it oh so captivating! Very well thought out, a bit different, quite entertaining. Left smiling!

Andrei L

We tried the heist room and it was different in style than most other rooms we went to. It confused us a little, but in a good way. It wasn't so predictable. The setup was really nice and you could see the effort they put in to make you believe the story.

Iuli#

Heist am jucat. Mi-a placut. Mai jucasem la voi enigma si Legacy

Bogdan M

Great location and very friendly staff. The game is so intense and the decorations and background music transport the players into another universe for an hour. We only played the "Secret" room which was awesome, but i am sure the other scenarios are wonderful and challenging as well. I totally recommend this and i'd go back any time.

Alexia S

Inainte sa joc la Mystery Rooms mai jucasem o singura camera pe care nu am sa o numesc, care pe mine nu m-a prins desi prietenilor le-a placut. Cand prietenii mei mi-au propus sa mergem din nou la escape, la o camera de la voi am fost putin reticenta. Venisem cu jumatate de chef, dar totul s-a schimbat incet incet dupa ce am intrat in locatie la Popa Nan. Angajatii ne-au intampinat minunat. Locatia mi-a placut. Am avut surpriza ca ma prinde atmosfera iar apoi ca ma bucur de joc. Asa ca dupa ce am reusit (oarecum :)) ) jaful am vrut sa descoperim si Secretul. Camerele Heist si Secret mi-au schimbat complet perspectiva pe care o aveam despre escape room-uri in general si ii multumesc mintii sau mintilor minunate (si ciudate, no offense!!) care a creat aceste jocuri.

Maria

Frumoasa locatia, exceptionale jocurile, le-am jucat pe ambele azi. Va voi vizita in curand si la Cismigiu

Grupul de evadati veseli

Am zis sa va vizitam si aici dupa ce cam terminasem camerele din vechea locatie. Wow! Voi nu va mai opriti?!?

Mihai P

Am fost la Secret cu 5 colegi. Ce mi-a placut? Muzica, jocul, camera, puzzles, povestea (pe care l-a inceput nu am inteles-o prea bine :), dar pe urma s-a legat frumos)

Costin

Acum am jucat Heist in noul vostru escape room din Bucuresti, cu aceeasi prieteni cu care am jucat mai de mult Enygma in locatia de langa Cismigiu. Super fun. Mai venim

Monica

Mi-a placut locatia de cum am intrat, iar jocul pur si simplu m-a fermecat. Nu mai jucasem escape room pana acum, a fost o experienta foarte frumoasa, multumim