Teambulding la Mystery Rooms Escape Bucuresti.jpg

Evenimente si team building Escape Room


   Ai in vedere o evadare din mediul organizatiei, impreuna cu echipa? Ai un eveniment de organizat fie ca este in Bucuresti sau in afara?
   Ai vrea ca din program sa faca parte si o activitate care sa deconecteze putin participantii de cadrul oficial, sa petreaca timp impreuna intr-o atmosfera relaxata si in acelasi timp sa care sa uneasca oamenii? Vrei ca participantii sa aiba parte de o experienta altfel, distractiva si provocatoare? 
   Trebuie respectat un anumit program ce nu permite din considerente de timp si/sau distanta deplasarea la una dintre locatiile Mystery Rooms Escape? 

   Ei bine, Mystery Rooms Escape poate veni la tine!

   Pentru ca dintr-un astfel de program stim ca nu ar trebui sa lipseasca momente distractive si in acelasi timp provocatoare, distractive si in nici un caz plictisitoare, care sa creasca nivelul de entuziasm si energie. Momente revigorante la care toti membrii sa participe si despre care toti participantii sa isi aduca aminte cu placere. 

   Avem si construim "kit-uri" de joc mobile, cu povesti frumoase ce pot fi personalizate, activitati de grup bazate pe lucrul in echipa cu un obiectiv comun, poate si pe un dram de competitie. Ne punem cu placere la luru experienta si creativitatea pentru a construi sau customiza jocuri de grupin cadrul carora echipa sau echipele isi pun logica si intuitia la contributie si avanseaza impreuna catre un scop final.

   Esti deschis la ceva nou si altfel? Iti stam la dispozitie!

 

   Iti stam la dispozitie la 0731 ESCAPE (0731 372 273) sau prin email mystery@roomsescape.ro pentru a coordonatele unui eveniment altfel!Aboneaza-te la Newsletter si noutatile Rooms Escape nu vor fi un mister!

Testimoniale Mystery Rooms Escape

Austin Teller

Secret blew my mind. It is challenging and yet the answers are right in front of you, rational and yet requires imagination. Simply amazing!

Vlad Alexandru

Heist este o super camera. Design-ul camerei este superb, jocul este super challenging, iar povestea te rpinde. Chiar m-am simtit precum un hot veritabil.

Mihai G

Played the Secret room and found it oh so captivating! Very well thought out, a bit different, quite entertaining. Left smiling!

Andrei L

We tried the heist room and it was different in style than most other rooms we went to. It confused us a little, but in a good way. It wasn't so predictable. The setup was really nice and you could see the effort they put in to make you believe the story.

Iuli#

Heist am jucat. Mi-a placut. Mai jucasem la voi enigma si Legacy

Bogdan M

Great location and very friendly staff. The game is so intense and the decorations and background music transport the players into another universe for an hour. We only played the "Secret" room which was awesome, but i am sure the other scenarios are wonderful and challenging as well. I totally recommend this and i'd go back any time.

Alexia S

Inainte sa joc la Mystery Rooms mai jucasem o singura camera pe care nu am sa o numesc, care pe mine nu m-a prins desi prietenilor le-a placut. Cand prietenii mei mi-au propus sa mergem din nou la escape, la o camera de la voi am fost putin reticenta. Venisem cu jumatate de chef, dar totul s-a schimbat incet incet dupa ce am intrat in locatie la Popa Nan. Angajatii ne-au intampinat minunat. Locatia mi-a placut. Am avut surpriza ca ma prinde atmosfera iar apoi ca ma bucur de joc. Asa ca dupa ce am reusit (oarecum :)) ) jaful am vrut sa descoperim si Secretul. Camerele Heist si Secret mi-au schimbat complet perspectiva pe care o aveam despre escape room-uri in general si ii multumesc mintii sau mintilor minunate (si ciudate, no offense!!) care a creat aceste jocuri.

Maria

Frumoasa locatia, exceptionale jocurile, le-am jucat pe ambele azi. Va voi vizita in curand si la Cismigiu

Grupul de evadati veseli

Am zis sa va vizitam si aici dupa ce cam terminasem camerele din vechea locatie. Wow! Voi nu va mai opriti?!?

Mihai P

Am fost la Secret cu 5 colegi. Ce mi-a placut? Muzica, jocul, camera, puzzles, povestea (pe care l-a inceput nu am inteles-o prea bine :), dar pe urma s-a legat frumos)

Costin

Acum am jucat Heist in noul vostru escape room din Bucuresti, cu aceeasi prieteni cu care am jucat mai de mult Enygma in locatia de langa Cismigiu. Super fun. Mai venim

Monica

Mi-a placut locatia de cum am intrat, iar jocul pur si simplu m-a fermecat. Nu mai jucasem escape room pana acum, a fost o experienta foarte frumoasa, multumim