Mysterious Journey.jpg

Evadeaza la Escape Room


   Vrei divertisment de calitate si o exprienta iesita din comun? Te asteapta la Mstery Rooms Escape!

   Vei intra intr-o aventura cu totul altfel, nu vei simti cum se scurge timpul caci misterul te va captiva in intregime. Te vei lasa invaluit de lumea enigmelor si a secretelor, vei gusta din plin bucuria de face descoperiri pas cu pas pana la reusita finala!

   Cu totii ne simtim atrasi de aventuri de poveste, ne place sa ne distram si sa ne simtim bine, raspundem provocarilor. Jocurile Mystery Escape Room sunt putin din fiecare si in acelasi timp mult mai mult! Si sunt potrivite pentru orice ocazie de sarbatoare sau iesire cu prietenii si colegii. Zi de nastere, iesire in echipa, cerere in casatorie, surpriza pentru cineva drag, petrecere de burlaci sau pur si simplu timp de calitate petrecut cu prietenii sau familia, indiferent de ocazie, jocurile va captiveaza, va provoaca iar distractia este ingredientul principal.  

   Cauti o activitate prin care sa iti motivezi echipa, sa inspiri acel entuziasm si energie ce sunt atat de greu de obtinut? Cauti o activitate care sa stimuleze atat competitivitatea cat si colaborarea intr-un mod cat mai inovativ si revigorant? Alege un teambuilding la Mystery Rooms Escape Bucuresti!

   ESCAPE ROOM games sunt activitati ideale pentru stimularea creativitatii, spiritului de observatie, a lucrului in echipa, deci sunt cele mai potrivite activitate pentru team building. Echipa colaboreaza armonios, interactioneaza si se formeaza si sedimenteaza legaturi intre membrii atat de benefice atat in viata personala cat si profesionala. Comunicarea infloreste, echipa se intareste totul intr-o atmosfera plina de farmec, provocare si distractie.

   Suntem buni, profesionisti si ne mandrim cu asta! Mystery Rooms Escape Bucuresti s-a pozitionat de la inceput de peste 4 ani de zile ca si cea mai mare locatie de profil din tara si avem experienta unui numar extrem de mare de grupuri, colaborari si evenimente de succes. Asa ca te asteptam cu mic cu mare la Mystery Rooms Escape! Sau poate venim noi in locatia ta! 

   Vei ramane cu o amintire placuta si cu o poveste pe care sa o spui la randul tau.

  Si-ti vei dori sa revii iar noi te asteptam oricand cu placere, te intampinam caluros si te incuiem!Aboneaza-te la Newsletter si noutatile Rooms Escape nu vor fi un mister!

Testimoniale Mystery Rooms Escape

Austin Teller

Secret blew my mind. It is challenging and yet the answers are right in front of you, rational and yet requires imagination. Simply amazing!

Vlad Alexandru

Heist este o super camera. Design-ul camerei este superb, jocul este super challenging, iar povestea te rpinde. Chiar m-am simtit precum un hot veritabil.

Mihai G

Played the Secret room and found it oh so captivating! Very well thought out, a bit different, quite entertaining. Left smiling!

Andrei L

We tried the heist room and it was different in style than most other rooms we went to. It confused us a little, but in a good way. It wasn't so predictable. The setup was really nice and you could see the effort they put in to make you believe the story.

Iuli#

Heist am jucat. Mi-a placut. Mai jucasem la voi enigma si Legacy

Bogdan M

Great location and very friendly staff. The game is so intense and the decorations and background music transport the players into another universe for an hour. We only played the "Secret" room which was awesome, but i am sure the other scenarios are wonderful and challenging as well. I totally recommend this and i'd go back any time.

Alexia S

Inainte sa joc la Mystery Rooms mai jucasem o singura camera pe care nu am sa o numesc, care pe mine nu m-a prins desi prietenilor le-a placut. Cand prietenii mei mi-au propus sa mergem din nou la escape, la o camera de la voi am fost putin reticenta. Venisem cu jumatate de chef, dar totul s-a schimbat incet incet dupa ce am intrat in locatie la Popa Nan. Angajatii ne-au intampinat minunat. Locatia mi-a placut. Am avut surpriza ca ma prinde atmosfera iar apoi ca ma bucur de joc. Asa ca dupa ce am reusit (oarecum :)) ) jaful am vrut sa descoperim si Secretul. Camerele Heist si Secret mi-au schimbat complet perspectiva pe care o aveam despre escape room-uri in general si ii multumesc mintii sau mintilor minunate (si ciudate, no offense!!) care a creat aceste jocuri.

Maria

Frumoasa locatia, exceptionale jocurile, le-am jucat pe ambele azi. Va voi vizita in curand si la Cismigiu

Grupul de evadati veseli

Am zis sa va vizitam si aici dupa ce cam terminasem camerele din vechea locatie. Wow! Voi nu va mai opriti?!?

Mihai P

Am fost la Secret cu 5 colegi. Ce mi-a placut? Muzica, jocul, camera, puzzles, povestea (pe care l-a inceput nu am inteles-o prea bine :), dar pe urma s-a legat frumos)

Costin

Acum am jucat Heist in noul vostru escape room din Bucuresti, cu aceeasi prieteni cu care am jucat mai de mult Enygma in locatia de langa Cismigiu. Super fun. Mai venim

Monica

Mi-a placut locatia de cum am intrat, iar jocul pur si simplu m-a fermecat. Nu mai jucasem escape room pana acum, a fost o experienta foarte frumoasa, multumim